Станете дел од заедницата за cosplay

Запознајте луѓе и гледајте бесплатни потоци, фотографии и видеа.
Создадете и промовирајте ја вашата содржина.

Cute anime girl cosplaying sheep
iPad with a picture of gitls wearing anime wigsCosplay girl wearing cat ears

Преноси во живо

Изберете поток на главната страница и гледајте ги нашите вселенски играчи како ги носат омилените ликови во живот.

Нови пријатели

Запознајте вистински луѓе кои се преправаат дека се вашите омилени измислени ликови. Разговарајте за вашите хоби во едноставен разговор со текст или во простории за разговор со видео.

Неверојатна содржина

Скролувајте надолу по доводот за активности за да откриете нови навивачи, клипови, фотографии и цртежи секој ден.

Green haired cosplay girl on a mobile screen

Станете креатор, објавете ја вашата содржина и заработете вистински пари

Одете во живо и споделете ги своите најдобри фотографии и видеа во дневникот. Добијте лајкови, подароци и донации во монети од вашите обожаватели. Користете монети за да го збогатите искуството од вашата апликација или да ги размените во вистински пари.

Green haired cosplay girl on a mobile screen

Откријте нови проекти засновани на вашите интереси

Ulive.kooking

Платформа за оние страсни за готвење. Едукативни видеа, емисии за готвење и комуникација.

Ulive.games

Гледајте ги претставите за игри од целиот свет. Останете во контакт со индустријата за игри.

Диск.land

Прегледи за автомобили, животен век и совети од сопствениците на автомобили.

Флертиманија

Социјална мрежа за дружење, разговор и флертување со корисници од целиот свет.

Ulive.kooking

Платформа за оние страсни за готвење. Едукативни видеа, емисии за готвење и комуникација.

Ulive.games

Гледајте ги претставите за игри од целиот свет. Останете во контакт со индустријата за игри.

Диск.land

Прегледи за автомобили, животен век и совети од сопствениците на автомобили.

Флертиманија

Социјална мрежа за дружење, разговор и флертување со корисници од целиот свет.